Andrei Sin är rekryterad som VD till PIN Sweden AB. Andrei har 13 års erfarenhet inom telekombranschen och kommer närmast från Bahnhof där han arbetat som regionchef i Göteborg.

”Vi är oerhört glada och stolta över att ha rekrytera Andrei Sin till rollen som vd för PIN. Han har rätt vision och kommer tillföra värdefull erfarenhet från telekombranschen för att driva den strategiska utvecklingen av bolaget. Jag ser honom som erfaren, kompetent och betydelsefull för bolagets fortsatta utveckling. Mitt engagemang i bolaget kommer att fortsätta men framöver har jag möjlighet att helhjärtat fokusera förverkligandet av InfraComs tillväxtstrategi på koncernnivå”, säger Bo Kjellberg, VD och koncernchef InfraCom Group AB (publ).

Tydligt uppdrag
”Uppdraget är tydligt, ägarnas mål och vilja att växa till en etablerad aktör inom telekombranschen i Sverige känns inspirerande. Det jag tror att jag kan bidra med är en kombination av entreprenörskap, affärstänkande och förståelse för branschen. Med min erfarenhet hoppas jag kunna skapa förutsättningar för en sådan tillväxt inom bolaget. En viktig faktor för att kunna expandera är, att vi lyckas behålla och samtidigt rekrytera kompetent personal, en annan är, att satsa ännu hårdare och mer resurser på försäljning för att finna nya spännande möjligheter. Vi ska utmana, pressa, växa och ta plats” säger Andrei Sin.

Andrei tillträder tjänsten den 10 september 2018.

Detta inlägg publicerades först här: pin.se/nyheter/andrei-sin-ar-rekryterad-som-vd-till-pin

This post is also available in: English (Engelska)